szék

Úgy döntött, hogy itt az ideje új irodai székeket beszerezni kisvállalkozása számára, hogy alkalmazottai az egészséget és a kényelmet szem előtt tartva üljenek? Van otthon egy tizenéves gyermeke, és szeretné lecserélni egy régebbi íróasztalát, és nagyobb széket szeretne vásárolni, hogy az új tanév közeledtével alkalmazkodni tudjon a változó magasságához? Akkor tekintse meg a Hawaj.cz weboldalon nemcsak az irodai székek, hanem a bárszékek és egyéb székek széles választékát is.

Az egészségünkért dolgozó stabil irodai szék

Először is jó, ha megértjük, hogy mit kell tudnia egy irodai széknek. Gondolt már például arra, hogy a tikkasztó nyár miatt szeretné, ha lélegző lenne? Ha az irodában 30 fok van, és nem tudja működtetni a légkondicionálót, akkor értékelni fogja a lélegző széket, amely minimálisan izzad, és az esetleges nedvesség gyorsan kiszellőzik, kiszárad. Az ilyen székek általában klasszikus ülőfelülettel rendelkeznek, a háttámla vékonyabb, de szilárd anyagból készült.

A klasszikus irodákban, ahol az időjárástól függetlenül jól érzi magát, vagy egy tanulószobában, nyúljon egy klasszikus irodai székhez, amely ergonomikusan formázott. Állítható ülésmagassággal kell rendelkeznie, hogy a lábaid teljesen a lábtartón pihenjenek, és a combizmaid ne szoruljanak be. Ha ez megtörténne, hosszú távon a nem megfelelő ülés negatív hatással lehet az alsó végtagjaira. Célszerű továbbá egy lábzsámolyt is beszerezni, amelyre a lábát helyezheti, vagy találjon bármilyen, ereje és mérete szempontjából megfelelő tárgyat.

Az is tanácsos, ha az ülés dőlésszöge, az ülés mélysége, valamint az ülés és a háttámla fogási szöge állítható. Ami a háttámlát illeti, elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy a fejét pihentetni tudja, és ellazíthassa a nyakizmait.

Ne felejtsen el érdeklődni az irodai szék teherbírásáról, ha túlsúlyos vagy hajlamos rá. A masszív, fémszerkezetű, ideális esetben fém görgőkkel is rendelkező szék kiválóan alkalmas arra, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen a megvásárolt berendezéssel.

Bárszékek a nyugodt ebédszünetekhez

Otthon és a munkahelyén is kiegészítheti a teret bárszékekkel. A praktikus, keskeny bárpulton Ön és kollégái gyorsan elfogyaszthatnak egy gyors étkezést, de akár egy snacket vagy egy csésze kávét is elfogyaszthatnak. Otthon a bárpult és a bárszékek szép kiegészítői lehetnek a nappalinak, vagy vizuális elválasztóként szolgálhatnak a konyha és a nappali között egy nagy helyiségben.

Ha bárszékeket választ, gondolja végig, hogy a munkahelyi szünetben néhány percre fog-e leülni rájuk, hogy falatozzon vagy egyen, vagy pedig olyan berendezési tárgy lesz, amelyen több tucat percet vagy órát fog ülni egy baráti összejövetel vagy egy romantikus este során a párjával. Ha ez a helyzet, érdemes meggyőződni arról, hogy a bárszék kárpitozott, háttámlával és lábtartóval rendelkezik, hogy kényelmesen elhelyezkedhessen.

Minőségi irodai székek, bárszékek és egyéb belső és külső bútorok széles választékát találja a Hawaj.sk oldalon. Gyere és nézd meg magad, és válaszd ki, amit otthon hiányolsz.