A tolóajtók sokoldalú és helytakarékos megoldásokat kínálnak a modern otthonokban és irodákban. A kis térrel rendelkező helyiségek esetében a tolóajtók különösen előnyös, mivel nem igényel nyitási helyet, ellentétben a hagyományos ajtókkal.

tolóajtók típusai között többféle változat létezik, amelyek az adott helyiség funkcionális és esztétikai igényeihez igazíthatók.

A fal előtt futó, vagyis a falon kívül futó tolóajtók, például, ideálisak nagyobb, exkluzív terekben, ahol a látványos design kiemelten fontos. Ezek az ajtók egy sínen mozognak, ami a falon helyezkedik el, lehetővé téve az ajtó látványos megjelenését és könnyű hozzáférhetőségét. Ezt a típust gyakran választják modern irodákban vagy trendi otthonokban, ahol a stílus és a funkcionalitás egyaránt fontos.

Panellakások esetén is kiválóan alkalmazhatók a tolóajtók.

Itt a helytakarékosság kiemelten fontos szempont, hiszen a kisebb alapterületű lakásokban minden centiméter számít. A falon belül futó tolóajtók, amelyek a falba süllyesztett sínen mozognak, különösen praktikusak, mivel szinte láthatatlanok, amikor nyitva állnak, és nem foglalnak el értékes teret.

Mindkét típusú tolóajtó esetében fontos a minőségi vasalatok és sínek használata,

hogy biztosítsuk az ajtó sima és csendes működését. Ezen felül, a tolóajtók designja és anyaga is széleskörűen variálható, így minden stílusú otthonban vagy irodában megtalálható a megfelelő megoldás. A üveg, fa, vagy akár modern kompozit anyagok felhasználásával a tolóajtók nem csupán funkcionális elemek, hanem a tér dekoratív részei is lehetnek.

Falban futó tolóajtó:

Amennyiben modern, stílusos és helytakarékos megoldást keresel beltéri ajtó témában,, az ECLISSE falban futó tolóajtók kínálnak számodra ideális lehetőséget. Ezek az ajtók a falban rejtőzködő szerkezettel rendelkeznek, amelyek így nem foglalnak el értékes helyet a szobában. Az ECLISSE tolóajtók nem csupán esztétikailag vonzóak, hanem kiemelkedően praktikusak is. Egyszerű nyitásuk és zárásuk mellett csendesen, simán futnak a sínrendszerben, és kiváló minőségű anyagokból készülnek.

toloajto-1

Az ECLISSE kínálatában számos modell megtalálható,

mint például a Tokio, Oxford, vagy a Gunma, melyek tökéletesen alkalmazkodnak az egyéni stílushoz és a lakás enteriőrjéhez.

Az ECLISSE tolóajtók előnyei között kiemelkedik a helytakarékosság, mivel az ajtók nem nyílnak ki a térbe, hanem elegánsan elrejtőznek a falban. Ezáltal több hely marad a bútoroknak és a dekorációnak. Esztétikai szempontból is előnyösek, hiszen a falhoz harmonikusan illeszkedő ajtólapok nem zavarják meg a szoba designját.

Ezen tolóajtók különösen praktikusak:

könnyű kezelhetőségük mellett csendes és sima futásuk a sínrendszerben gondoskodik az ajtólap biztonságos mozgásáról. Egyúttal megbízhatóak és tartósak is, köszönhetően a kiváló minőségű anyagoknak.

toloajto-2

A rugalmasság szintén fontos előny:

Az ECLISSE tolóajtók minden fajta falhoz, legyen az gipszkarton vagy vakolt tégla, könnyen illeszkednek. Méreteik személyre szabhatóak, akár egyedi méretben is rendelhetőek.

Vakolt falhoz alkalmazott szerkezetek erősek és integráltak, 600-1000 mm szélességű, 50 mm-es ugrásokkal, 2100 mm magasságban rendelhetőek. A falvastagság 100 és 150 mm között állítható, figyelembe véve az ajtótípust és az üvegezőléces kialakítást.

Gipszkarton falhoz tervezett szerkezetek könnyű, de stabil rendszerrel rendelkeznek, tökéletesen illeszkedve a falhoz. Magasságuk vágható, így 2200 mm alatti egyedi magasságú ajtókat is lehet rendelni. A nyílás szélessége itt is 600-1000 mm között, 50 mm-es ugrásokkal állítható, figyelembe véve az üveges ajtókhoz szükséges üvegezőléc méretét.

A 12 év garancia,

amit az olasz gyártó, a piacvezető falban futó tolóajtók terén biztosít, tovább erősíti az ECLISSE tolóajtók megbízhatóságát.

Képek forrása: ajtohaz.hu