gyermek színész képzés

Némely gyerekeken már egész korán látszik, hogy milyen irányba fognak tendálni. Szülőként ebben úgy segíthetjük őket, hogy bíztató támaszként jelen vagyunk és biztosítjuk számukra a megfelelő képzéseket. Az Oberon színiakadémia az olyan gyermekek számára nyújt egyedülálló képzést, akik szívesen szerepelnek. Ezenkívül az Oberon Akadémia azokat a gyermekeket is tárt karokkal fogadja, akik nem igazán érzik magukat komfortosan a rivaldafényben, nehezen tudnak beilleszkedni és nagyobb önbizalomra van szükségük. Az Oberon Akadémiában a képzés, életre szóló befektetés!

Komplex tudás gyermekeknek

A főváros legújabb és legkorszerűbb gyermek színitanodája szeretettel várja azokat a gyermekeket, akik szívesen szerepelnek, vagy csak szeretnének nagyobb önbizalomra szert tenni. A hétvégi kurzusok során a gyerekek problémamegoldó képessége, kommunikációs készsége, test-tudata és zenei kompetenciája is fejlődik. A képzés hazánkban egyedülállónak számít! A színitanoda gyerekeknek rendkívül hasznos, akár szívesen szerepelnek, akár nehezen megy számukra és fejlődniük kell ezen a területen.

Az Oberon Akadémia Európa legnevesebb színművészeti egyetemeinek tematikáját veszi alapul saját képzési rendszeréhez. Az Akadémia természetesen minden elemet úgy adaptál, hogy figyelembe veszi a gyermek lelkivilágát, életkorát, életkori sajátosságait, valamint egyéni verbális képességeit.

Képzés három éven keresztül

Az Oberon Akadémia hároméves képzése során a gyermekek számos olyan tudásra tesznek szert, melyekre későbbi életük folyamán is támaszkodhatnak. Erről az oberonakademia.net weboldalon többet is olvashat!

A harmadik évben minden gyermek lehetőséget kap, hogy egy nagyszínpadi produkció keretein belül prezentálja tudását és professzionális felnőtt színészekkel együtt játszva formáljon meg egy teljes szerepet. Ez a gyermek számára hatalmas élmény és lehetőség, hogy a nagyoktól lesse el a szakma szépségeit és titkos fortélyait. Az Oberon Akadémia kiváló hely a fejlődésre az ifjú színész palánták számára!