kamera telepites

A kamera telepítés több szempontból is rendkívül előnyös szolgáltatás lehet a számunkra. A biztonságtechnikai eszközök széles körben való elterjedése óta, a piacon számtalan verziójuk jelent meg, amihez természetesen a technológia rohamléptékű fejlődése is nagyban hozzájárult. A mostani bejegyzésünkben a kamera rendszerek egyik – szó szerint- „legfullosabb” típusával ismerkedhetünk meg, a HD-TVI rendszerekkel.

Kamera telepítés – már rég nem luxus

Korábban valóban annak számított, de ma már nem az: a kamera rendszer telepítésének lehetősége úgy maradt el a luxuskategóriás szolgáltatások soraiból, és lett elérhető a felelősségtudatos polgárok körében is, hogy közben megtartotta minden előnyös tulajdonságát és gazdag műszaki tartalmát. Sőt, a full HD képminőség sem álom már, hanem maga a kézzel fogható valóság. De mit is takar egészen pontosan a HD-TVI kamerás megfigyelés?

Észbontó képminőség, gazdag funkciók és a többi

Amennyiben terítékre kerül a kamera telepítés igénylése, és a full HD-s verzióknak szavazunk bizalmat, akkor kompromisszumok nélküli minőségben lehet részünk. Ezek a kamerák már rendkívül részletes felvételeket készítenek, illetve az általuk megfigyelhető terület óriási is lehet – az okos berendezések előtt nincs akadály. Az 1080p-4K nagyfelbontás nemcsak beltéri, de különösen kültéri használat esetében tesz remek szolgálatot a megrendelőknek. Gondoljunk csak a parkolók, ipari létesítmények külső megfigyelésére. Károkozások esetén azonnal tiszta képet nyerünk az eseményekről, és mindezt full HD-ban!

Kamera telepítés valós idejű betekintéssel

Ahhoz, hogy élő, aktuális képet nyerjünk a megfigyelt terület körüli történésekről, nem kell más, mint a kiépítés helyszínén már megoldott internet elérhetőség, illetve a rendszerrel összekapcsolt, okostelefonunkra letöltött applikáció. A valós idejű betekintést nem korlátozza, hogy épp hol tartózkodunk, mint ahogy a telefonunk operációs rendszere sem (Android-dal és iOS-sal is tökéletesen működik). A legújabb modellek, a 4K felbontású ColorVU HD-TVI kamerák pedig már nemcsak nappal, de éjjel is színes képet biztosítanak.