költöztető cég

Gyakori az olyan „költöztető cég”, ami a lehető legkisebb anyagi befektetés és legkevesebb munka mellett is a lehető leggyorsabb anyagi haszonra törekszik.

A legtöbbször azzal hirdetik maguk, hogy ők a legolcsóbbak, továbbá onnan lehet őket könnyen felismerni, hogy a korábbi ügyfeleik értékeléseit nem láthatjuk Facebook oldalukon és a céges oldalukon, ha egyáltalán rendelkeznek ilyennel.

Leggyakrabban egy régi, nem túl jó műszaki állapotban lévő furgonnal vagy teherautóval rendelkeznek.

Akinek volt már dolga hasonló céggel, tudhatja, hogy a költöztetés könnyedén válhat valódi rémálommá, ha a költöztetők nem tartják be a határidőket, nem érkeznek időben, és emiatt minden tervünk csúszik. Senki sem szereti, ha minden holmija feleslegesen vesztegel a dobozokban, de még kevésbé, ha szeretett bútorai megsérülnek a költözés során.

Azonban ha a Visszük.hu csapatát választja, biztosíthatjuk, hogy a költözése a lehető legsimább és leggyorsabb lesz. Munkánkra maximálisan igényesek vagyunk, és erre garanciát is vállalunk; csomagjain, bútorain egyetlen karcolás sem fog esni, és minden esetben a megbeszélt időpontban érkezünk. Számunkra a határidők szentek mi nem pazaroljuk sem az Ön idejét, sem a sajátunkat.

A költöztetés Budapest területén igen gyakori feladatunk, így a fővárosra jellemző speciális nehézségek sem jelentenek számunkra legyőzhetetlen akadályt. Nálunk nincs „reklámár”, amihez aztán rejtett költségek egész sora adódik, amikor fizetésre kerül a sor. Áraink észszerűek és megfizethetőek, és árajánlataink mindig korrektek és a valóságot tükrözik. A budapesti fuvarok költsége legfőképpen óradíjból és kiállási díjból tevődik össze, míg vidéki és nemzetközi költözés esetén kilométerdíjjal is kell számolni. Természetesen ehhez hozzáadódhatnak olyan költségek is, mint behajtási vagy parkolási díjak, illetve extra felár a túlsúlyos, 100 kilogrammnál nehezebb tárgyak szállítása esetén.
Karácsonykor mi sem dolgozunk, azonban a többi ünnepnapon számíthat ránk. Hétvégékre is vállalunk fuvarokat, ráadásul hétvégi felár nélkül.