noi kopaszodás

A női kopaszodás az egyik ledrasztikusabb érzelmi hullámvasúttal járó jelenség, amit egy hölgy az élete során tapasztalhat. A dús hajkorona meggyérülése általában nagyobb hormonális változások eredménye. Tökéletes példa erre a szülés vagy a változókor. Sajnos azonban egyéb környezeti tényezők hatására is jelentkezhet az intenzív hajhullás a szebbik nem képviselőinél, ráadásul kortól függetlenül.

A nagymértékű sokkhatás, a folyamatos stressz, a fizikai és lelki kimerültség, a nem megfelelő minőségű táplálkozás szintén kiválthatják a női kopaszodást. Legyen bármi is a kiváltó ok, az esetek többségében a hajhagymák tápanyagellátásának problémája áll a háttérben. Abban az esetben ugyanis, ha a hajhagymák nem kapják meg az őket megillető gazdag tápanyagokat, képtelenek az egészséges hajszálak produkálására.

Fontos, hogy a női kopaszodás ellen természetes alapanyagú készítményeket vessünk be, hiszen azok bizonyítottan sokkal hatékonyabbak, mint a mesterséges adalékokat tartalmazó kozmetikumok. A gyógynövényes kopaszodás elleni termékek soraiból a VARGA Herbal samponjai, hajcseppjei magasan kiemelkednek.

Hajhullásra sampon? Csakis természetesen!

Hajhullásra sampon, amely nemcsak hangzatos ígéretekkel ámítja az érintetteket, de valóban hatékony megoldást kínál a szóban forgó problémára? Igen! A VARGA Herbal kozmetikumok kompromisszumoktól mentes minőségében egészen biztosan nem fogunk csalódni.

A hajhullás elleni sampon azon kívül, hogy megerősíti a hajszálak szerkezetét, a fejbőr vérkeringését is serkenti, és gazdagon táplálja a még működő hajhagymákat, így azok egészséges, szerkezetükben ép hajszálakat produkálnak. A VARGA samponok valóságos vitaminbombának minősülnek, nemcsak a hajápolás szempontjából releváns E-vitaminban, de A-, B- és C-vitaminokban is bővelkednek.

Ezenkívül tartalmaznak még cinket, vasat, szelént és a haj szerkezetének megerősítésében nagy szerepet játszó szilíciumot is. Ha a vágyunk egy olyan hajhullásra sampon, ami már rövidtávon látványos eredményeket produkál, akkor forduljunk bizalommal a kifogástalan renoméval rendelkező VARGA Herbal minőségi készítményei felé!