randi bugyi

Alapvetően szubjektív, hogy ki mit tart szexi fehérneműnek vagy mit nem. Sokan a tangáról gondolják, hogy a legdögösebb darab, azonban egy csábos brazil bugyi is képes megmozgatni a férfiak fantáziáját. Összességében bármilyen bugyit húzol, a lényeg, hogy komfortosan érezd magad benne, hiszen hiába szexi az alsónemű, ha szemmel láthatóan feszengsz, rosszul érzed magad benne.

Milyen a jó randi bugyi?

Minden nő fiókjában lapulnak olyan darabok, melyeket a különleges alkalmakra szán vagy kifejezetten csábítás céljából tartja őket. Ezekre a randi bugyi megnevezés kiválóan illik. Sokan a klasszikus tangát tartják a csábítás királynőjének, ugyanakkor ez nem így van, hiszen fenékformától is függ, hogy valóban a tanga lesz-e a jó választás. Némely popsin a francia bugyi sokkal előnyösebben mutat. Ráadásul, ha te nem érzed magad komfortosan az alsóneműben, az nagyon hamar meg fog látszódni. Éppen ezért felesleges magadat beleerőltetned egy olyan fehérneműbe, ami egyértelműen nem a te világod. Viszont, ha nincs ellenedre a tanga és a falatnyi bugyik, akkor bátran válogass akár a merészebb darabok közül is. 

Ha nem csak egy úgymond egyszerű bugyit szeretnél bevetni, hanem egy igazán különleges darabbal akarod elcsábítani kedvesed, akkor akár leoldható selyemszalagos bugyit is vásárolhatsz. Partnerednek csak meg kell húznia a szalagot és minden a szeme elé tárul, ami addig rejtve volt. Mintha csak egy ajándékot csomagolna ki. Ha pedig egyáltalán nem szeretnétek a vetkőzéssel bajlódni, akkor a nyitott bugyi lesz az ideális választás.

Az ideális bugyi szín

Ahogy a fazon, úgy a bugyi színe is teljes mértékben rajtad múlik. A fekete igazi klasszikus, de egy szűzies fehérrel sem nyúlhatsz mellé. A harmadik nagy favorit a piros, mely a szerelem és a bujaság színe. Az olyan celebek, mint Zimány Linda vagy Dukai Regina véleménye is megoszlik a témában, előbbi télen a fekete, nyáron a testszínű darabokat kedveli, míg utóbbi a mintás daraboktól sem zárkózik el.

Érdemes többféle színű fehérneműt tartanod fiókodban, így mindig az aktuális kedvednek megfelelően tudsz a színek és akár a fazonok közt válogatni. Ha nem csak az alapszíneket kedveled, akkor választhatsz rózsaszínű, de akár merész tigris vagy párduc mintás darabokat is. Ha online szeretnél vásárolni, akkor célszerű ellátogatnod az oke.hu webáruházba.