azujbudacenterirodaia11.keruletszivebentalalhatok

A fővárosban napról-napra jelennek meg az új építésű, modern irodaházak, holott jó pár opció már így is a bérlők rendelkezésére áll. Ezek között akár olyan speciálisabb megoldásokat is találunk, melyek egy bevásárlóközpont és egy irodaház tulajdonságait ötvözik hatékonyan.

Egy másik centrumban

A fővárosi irodaházakkal kapcsolatban alapvetően az a tendencia érvényesül, mely szerint a város valódi központjai Pesten találhatók. Ennek megfelelően több irodaház épül a belsőbb kerületekben, a cégek jelentős része pedig a város pesti oldalán rendezkedik be. Buda klasszikusabb hangulata nyugodtabb, élhetőbb környezete azonban sokak számára vonzóbb, így sok cég inkább a Duna másik oldalához ragaszkodik. Ennek természetesen szimplán technikai okai is lehetnek, de a népszerűség tagadhatatlan.

A budai oldal modern képviselője tagadhatatlanul a 11. kerület, vagyis Újbuda, hiszen itt kialakításra került a belső kerületekre jellemző modernség, mindezt a budai hangulattal kombinálva. A kerület gazdasági jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az ott nemrég felépült MOL campus. Ennek megfelelően sok cég alakítja ki itt bázisát, melyre sok modern opció is rendelkezésre áll. Az In-Management Újbuda Center területén kínált irodái például egészen különleges megoldást kínálnak.

-in-management-kep2-akozelbentalalhatouzletekesszolgaltatokleegyszerusitikamindennapokat

Központi mindennapok

A 11. kerület belső részén található Újbuda Center lényegében úgy fekszik központi helyen, hogy környezetében nélkülözi a pesti oldalon megszokott zsúfoltságot és túlzott nyüzsgést. A nagyjából 25.000 m2 alapterületű épület a többség fejében inkább bevásárlóközpontként, vásárcsarnokként él és valóban, alapvető funkciója ez. Loft jellegéből adódóan azonban irodák kialakítására is kifejezetten alkalmas, e tulajdonsága miatt pedig kellőképpen vonzó is, így sok cég rendezkedett be az épületbe.

Az Újbuda Center ettől függetlenül jelenleg is kínál kiadó irodákat, melyek mérete akár nagyobb cégek számára is megfelelő lehet. A közlekedés szempontjából is abszolút pozitív körülményekről beszélhetünk, hiszen mára már több buszjárat is közvetlenül az Újbuda Center előtt áll meg. A parkolás pedig – lévén, hogy egy bevásárlóközpontról beszélünk – az épület saját parkolóházában is megoldható. A funkciók elegye pedig más szempontból is előnyös.

Többfunkciós körülmények

Egy cég mindennapi tevékenysége során sokszor van szükség külső szolgáltatókra az ügymenet gördülékenysége vagy épp a komfortos körülmények miatt. Bár a belvárosi irodaházak többsége a lehető legmodernebb környezetet kínálják, ez a hátország sok esetben hiányzik a közvetlen környezetükből. Adott esetben emiatt értékes órák is kieshetnek a hasznos munkaidőből, mely egy-egy alkalommal kevésbé feltűnő, de összességében már akár problémás is lehet. Az Újbuda Center vegyesebb jellege erre is megoldást kínál.

Az üzletközpontban ugyanis számos különböző szolgáltató, üzlet, posta, bankautomata és étterem is elérhető, ezzel nagyban megkönnyítve az épületben fellelhető irodák bérlőinek mindennapjait. Az irodák természetesen a vásárlótértől szeparáltak, így a körülmények abszolút nyugalmasak, ám a kisebb-nagyobb ügyintézés tekintetében pedig kifejezett előny, hogy minden pár lépés távolságra található. Az Újbuda Center tehát képes ötvözni a hagyományos és modern megoldásokat, mindezt a bérlők kényelméért.