WILO keringető szivattyú

Manapság már rengeteg gyártó kínál jobbnál jobb termékeket, ezért az átlagfelhasználó zavarában már azt sem tudja, hogy melyikkel járna a legjobban. Tény, hogy lényeges az ár, de a WILO keringető szivattyú kiválasztása során nem ez az elsődleges szempont.

Időtálló fűtési rendszer WILO keringető szivattyú

A hatékony és időtálló működéshez elengedhetetlen egy minőségi szivattyú. A minőség mellett természetesen az is lényeges, hogy az adott modell teljes mértékben összhangban legyen a rendszerrel. E tekintetben figyelembe kell venni a rendszer típusát (padlófűtés vagy radiátoros), a térfogatáramot, a távolságokat, a fűtőközeg hőmérséklet változását, de még az épület hőszigetelése is hatással lehet a végső döntésre a WILO keringető szivattyúval kapcsolatban.

A WILO keringető szivattyú nem okoz csalódást

A válasz pedig a kitűnő konstrukciónak és az anyaghasználatnak köszönhető. A termékkínálat rendkívül széles, ezért minden esély megvan rá, hogy az adott rendszerhez egyszerűen megtalálhassuk a tökéletes WILO keringető szivattyút, amivel kihasználható annak minden előnye. A WILO keringető szivattyú működés közben észrevétlenül járul hozzá a kimagasló komfortérzet megteremtéséhez.

További előnye, hogy a felépítéséből fakadóan nem igényel különösebb karbantartást, mégis garantált a csendes működés. Kitűnő választásnak számít családi házak, lakások fűtéséhez, de számos modell ipari környezetben is megállja a helyét. A nedvestengelyű modern változatok már menetes csatlakozással vannak ellátva, ami megkönnyíti a beszerelésüket. Továbbá olyan EC motorral rendelkeznek, amiben egy blokkolási áramot álló tekercselés található. Ez lényegesen csökkenti a meghibásodás esélyét. Ugyanakkor az előnyök felsorolásakor vétek lenne kihagyni a beépített elektronikus teljesítményszabályozást.

Magas hatékonyság, alacsony fogyasztás

Ezt az „ECM“ technológiával sikerült elérniük a mérnököknek, ami miatt a WILO keringető szivattyú „A“ osztályú energiabesorolással büszkélkedhet. Az optimális teljesítmény érdekében a szabályozási módok közül szintén kiválasztható az állandó vagy a módosítható nyomáskülönbség beállítás.