worktime magazin

Az újra indult Work Time Magazinon számos hasznos információt olvashatunk. Nem csak a folyamatosan aktualizált Munkaidő naptár 2022 segíti a hr-esek és a szabadidőt tervezők mindennapos életét. Számos cikk foglalkozik az egészséges munkahelyi környezettel a pszichés problémáktól kezdve az egészséges és optimális munkahelyi hőmérsékletig.

De nem csak a munkáról esik szó a magazin lapjain, hanem a gazdasági, pénzügyi élet híreiről, a különböző magyar és nemzetközi vállalkozások, cégek bemutatására is lehetőség van. Ezenkívül külön fejezetet kap az egyre népszerűbb e kereskedelem. Itt a webshopok készítésétől kezdve a jogszabályi dzsungelben való tájékozódásig a különböző webshopok bemutatására is lehetőség nyílik. Tehát, amennyiben webshopod van, van tervezel egyet érdemes körülnézni az oldalon, vagy felvenned a kapcsolatot a szerkesztőséggel, ha szeretnéd bemutatni a saját oldaladat, vagy szolgáltatásodat.

Az oldalon időnként megjelennek a legfrissebb pályázati kiírások is, valamint a gazdasággal, pénzügyi élettel kapcsolatos híradások. A tervek között szerepelnek interjúk a sikeres cégvezetőkkel, amik a kezdő vállalkozóknak adhatnak ötleteket a sikeres induláshoz.

Szintén a tervek között szerepel olyan cégek bemutatása, amik nélkülözhetetlenek a cégek életében, így könyvelő irodák, online marketing cégek (weboldal készítés, hirdetést kezelés, szövegírás, SEO), szállító és építőipari cégek bemutatása, így könnyebb lehet kiválasztnai a megfelelő partnert saját cégünknek.

Végül, de nem utolsósorban a munkaerő piac legfontosabb részlete az álláshirdetések. Jelenleg az oldalon ingyen lehet állásokat meghirdetni, csupán egyszeri szerkesztési díjat kell fizetni és lehet kérni külön facebook megosztást, facebook kiemelést, sőt google ads hirdetést is, ami a magazinok esetében lényegesen kedvezőbb, mint a álláskereső portálokon. Így pénzt és időt lehet spórolni. Ráadásul az oldal elég komoly erővel rendelkezik, pl. 59/36 a DA/PA értéke, ami SEO célzatú cikkek megjelentetését is lehetővé teszi.