öntöző telepítés

Az öntöző telepítés, mint szolgáltatás, egyre nagyobb népszerűségnek örvend – ami egyáltalán nem meglepő. Az igényes kerti miliőről szőtt álmaink végre nincsenek korlátok közé szorítva, ám jó, ha tudjuk, a kielégítő végeredmény minden esetben a telepítést végző csapat szakmaiságának függvénye.

Az öntöző telepítése komplex folyamat

Az öntöző kiépítése egy rendkívül komplex projekt, amit számos fontos fázis előz meg. Először is fel kell vennünk a kapcsolatot a szimpatikusnak vélt kivitelező csapattal. Ha kompromisszumoktól mentes minőségre vágyunk, a kifogástalan szakmai renoméval és tapasztalattal rendelkező Esőmester szakembereivel garantáltan megtaláljuk a számításainkat. A helyszíni szemle és a kert paramétereinek pontos felmérése után, a profi csapat elkészíti a tételes ajánlatot, aminek külön szegmensét képezik a munkadíjra vonatkozó összegek is, így a leendő megrendelők pontos és átlátható képet nyernek az öntöző telepítés költségeiről.

Kerttervezés árak – mennyibe kerül mindez?

A kerttervezés árakkal kapcsolatban azért nehéz konkrétumokban nyilatkozni, mert mindenkire ráillő egyenárak egészen egyszerűen nem léteznek. A végösszeget minden esetben a megrendelő igényei, a munkaterület paraméterei alakítják. A már említett személyes találkozó után, természetesen már jóval közelebb kerülhetünk a várható összeghez, ám mivel nincs két hajszálpontosan egyforma kert, így előzetesen csupán nagyságrendi árakról beszélhetünk.

Informálódni lehet – és kell is!

Ha a kerttervezés árakról szeretnénk előzőleg tájékozódni, tekintsük meg a profi kertépítők korábbi munkáinak vázlatos bemutatását, amely remek alapot ad a kalkulációra. Persze fontos megemlítenünk azt is, hogy a honlapon található kerttervezés árak a gazdasági válság helyzet előtti időszakokra vonatkoznak – egyes alkatrészek ára magasabb lett, sőt, néhány termék jelenleg hiánycikknek számít, esetleg limitált számban érhető el a piacon. Ha teljes képet szeretnénk látni, mindenféleképpen vegyük fel a kapcsolatot a szakemberekkel, akik a személyes kéréseinkkel és a már említett helyszíni tényezőkkel harmonizáló árajánlatot készítenek a számunkra.